Pečeni ramstek i šampinjoni s chimichurri umakom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti pečeni ramstek i šampinjone s chimichurri umakom. – ramstek ((po prilici 180 g)), peršin (sjeckanog), origano (svježi), češnjak, pečene paprike (crvene), kim, origano (sušeni), peperoncini, bijeli vinski ocat, šampinjoni (smeđih), maslac sa začinskim biljem, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Šampinjone operemo i osušimo, odvojimo im stapke i nadjenemo začinjenim maslacem, peperoncine, kim i sušeni origano izmrvimo u mužaru, svježi origano nasjeckamo, češnjak protisnemo, a pečene paprike narežemo na trakice. ; Šampinjone premjestimo u vatrostalnu posudu i stavimo ih peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, 10-ak minuta. ; Za to vrijeme u zdjelicu ulijemo ocat i 50 ml vode, dodamo narezanu papriku, mrvljene peperoncine, sušeni origano, kim, protisnuti češnjak, sjeckani peršin i svježi origano, začinimo solju i paprom te dobro izmiješamo umak. ; Odreske posolimo, premažemo uljem, stavimo ih na vruću gril tavu i pečemo ih sa svake strane 3-4 minute. ; Pečene odreske rasporedimo na tanjure, premažemo ih pripremljenim umakom i poslužimo s pečenim gljivama.
; – Ramstek je odrezak od mesa goveđeg hrpta, debljine oko 2 cm, a težine od 160 do 200 g i prava je stvar za sladokusce, a ovaj put smo ga obogatili zanimljivim umakom i nadjevenim šampinjonima. Dobar tek!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Pečeni ramstek i šampinjoni s chimichurri umakom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti pečeni ramstek i šampinjone s chimichurri umakom. – ramstek ((po prilici 180 g)), peršin (sjeckanog), origano (svježi), češnjak, pečene paprike (crvene), kim, origano (sušeni), peperoncini, bijeli vinski ocat, šampinjoni (smeđih), maslac sa začinskim travama, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Šampinjone operemo i osušimo, odvojimo im stapke i nadjenemo začinjenim maslacem, peperoncine, kim i sušeni origano izmrvimo u mužaru, svježi origano nasjeckamo, češnjak protisnemo, a pečene paprike narežemo na trakice. ; Šampinjone premjestimo u vatrostalnu posudu i stavimo ih peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, 10-ak minuta. ; Za to vrijeme u zdjelicu ulijemo ocat i 50 ml vode, dodamo narezanu papriku, mrvljene peperoncine, sušeni origano, kim, protisnuti češnjak, sjeckani peršin i svježi origano, začinimo solju i paprom te dobro izmiješamo umak. ; Odreske posolimo, premažemo uljem, stavimo ih na vruću gril tavu i pečemo ih sa svake strane 3-4 minute. ; Pečene odreske rasporedimo na tanjure, premažemo ih pripremljenim umakom i poslužimo s pečenim gljivama.
; -</div>
Pečeni ramstek i šampinjoni s chimichurri umakom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pečeni ramstek i šampinjone s chimichurri umakom.
Ramstek je odrezak od mesa goveđeg hrpta, debljine oko 2 cm, a težine od 160 do 200 g i prava je stvar za sladokusce, a ovaj put smo ga obogatili zanimljivim umakom i nadjevenim šampinjonima. Dobar tek!
Pečeni ramstek i šampinjoni s chimichurri umakom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti pečeni ramstek i šampinjone s chimichurri umakom. - ramstek ((po prilici 180 g)), peršin (sjeckanog), origano (svježi), češnjak, pečene paprike (crvene), kim, origano (sušeni), peperoncini, bijeli vinski ocat, šampinjoni (smeđih), maslac sa začinskim travama, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Šampinjone operemo i osušimo, odvojimo im stapke i nadjenemo začinjenim maslacem, peperoncine, kim i sušeni origano izmrvimo u mužaru, svježi origano nasjeckamo, češnjak protisnemo, a pečene paprike narežemo na trakice. ; Šampinjone premjestimo u vatrostalnu posudu i stavimo ih peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, 10-ak minuta. ; Za to vrijeme u zdjelicu ulijemo ocat i 50 ml vode, dodamo narezanu papriku, mrvljene peperoncine, sušeni origano, kim, protisnuti češnjak, sjeckani peršin i svježi origano, začinimo solju i paprom te dobro izmiješamo umak. ; Odreske posolimo, premažemo uljem, stavimo ih na vruću gril tavu i pečemo ih sa svake strane 3-4 minute. ; Pečene odreske rasporedimo na tanjure, premažemo ih pripremljenim umakom i poslužimo s pečenim gljivama.
; -
Šampinjone operemo i osušimo, odvojimo im stapke i nadjenemo začinjenim maslacem, peperoncine, kim i sušeni origano izmrvimo u mužaru, svježi origano nasjeckamo, češnjak protisnemo, a pečene paprike narežemo na trakice.
Šampinjone premjestimo u vatrostalnu posudu i stavimo ih peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, 10-ak minuta.
Za to vrijeme u zdjelicu ulijemo ocat i 50 ml vode, dodamo narezanu papriku, mrvljene peperoncine, sušeni origano, kim, protisnuti češnjak, sjeckani peršin i svježi origano, začinimo solju i paprom te dobro izmiješamo umak.
Odreske posolimo, premažemo uljem, stavimo ih na vruću gril tavu i pečemo ih sa svake strane 3-4 minute.
Pečene odreske rasporedimo na tanjure, premažemo ih pripremljenim umakom i poslužimo s pečenim gljivama.