neslužbene informacije / Bandić, Esih i Hasanbegović se dogovorili: evo kako će se podijeliti funkcije u Gradskoj skupštini

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Andrija Mikulić novi je stari predsjednik Gradske skupštine, dok će netko sa liste Brune Esih dobiti potpredsjedničku funkciju

6.7.2017.
12:45
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Novi pokušaj konstituiranja zagrebačke Gradske skupštine zakazan je za 10. rujna u ponedjeljak u 10 sati, no prema nekim informacijama dogovor oko gradske vlasti već je pao. 

Kako doznaje Zagreb.info, sporazum između Milana Bandića i njegovih partnera već je potpisan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrija Mikulić novi je stari predsjednik Gradske skupštine, dok će netko sa liste Brune Esih dobiti potpredsjedničku funkciju. Ista pozicija pripast će i Bandićevoj Ani Stavljenić Rukavini te Rajku Ostojiću, dok Darinko Kosor i Sandra Švaljek ostaju u oporbi. 

PROČITAJTE VIŠE: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Propalo konstituiranje zagrebačke Gradske skupštine, Esih: 'Ovo je dokaz koliko smo bili nespremni'

Također, Zlatko Hasanbegović i Bruna Esih dobili su Odbor za imenovanje ulica i trgova koji su i zahtijevali za svoju stranku, piše Zagreb.info. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prvi pokušaj konstituiranja Skupštine bio je 29. lipnja, no sjednica je prekinuta jer nije došlo do dogovora između Milana Bandića, HDZ-a i stranke Neovisni za hrvatsku Zlatka Hasanbegovića i Brune Esih. Bio je to prvi put da Skupština nije konstituirana iz prvog pokušaja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo