kauboji nakon poraza / 'Dali smo sve od sebe, kako danas tako i na cijelom turniru, treba sad uzeti broncu!'

'Bit će teško napuniti baterije za sutra nakon ovoga, no ne sumnjam u ekipu i stručni stožer, dat ćemo sve od sebe da doma odnesemo medalju', rekao je Kontrec nakon utakmice

27.1.2017.
22:55
VOYO logo

U polufinalu svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj Kauboji su nakon velike drame i produžetaka izgubili 25-28 te propustili izboriti finale protiv Francuske. 

Nakon završetka utakmice popričali smo s Tinom Kontrecom, Jakovom Gojunom i Lukom Stepančićem. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontrec: 'Dali smo sve od sebe'

Želim čestitati dečkima, ne samo na ovoj utakmici, već na cijelom turniru. Teško je bilo što pametno reći poslije ovog. Imali smo sedmerac za pobjedu i finale, no neka mala doza sreće je bila na norveškoj strani. U produžetku je psihološka prednost bila na njihovoj strani. Mi smo dali sve od sebe, kako danas tako i na cijelom turniru. Nadam se da ljudi doma nisu razočarani. Bit će teško napuniti baterije za sutra nakon ovoga, no ne sumnjam u ekipu i stručni stožer, dat ćemo sve od sebe da doma odnesemo medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE JOŠ: 

>>Tuga u Parizu: Norvežani nakon produžetaka poslali Kauboje u borbu za broncu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Babić nakon šokantnog poraza: 'Nema tu previše filozofije. Imali smo šansu, ali nismo pogodili'

>> Duvnjak: 'Horvat je odigrao fenomenalan turnir, sad mu treba naša podrška'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Od euforije do očaja u samo nekoliko sekundi: evo kako su Horvatov promašaj proživjeli Štambuk, Džomba i Šprem

Gojun: 'Nije ni sucima bilo lako'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što reći u ovom trenutku. Mogu samo čestitati svojim suigračima. I kad smo gubili i kad smo vodili, bacali smo se na glavu, sreća je otišla na njihovu stranu. Treba skupit glave i uzet sutra broncu. Suđenje neću komentirati, nije ni sucima bilo lako, ali život ide dalje, hvala navijačima na potpori. Mislim da ćemo biti umorni, Slovenci imaju dan više odmora, no moramo se sabrati i probati uzeti broncu. 

Stepančić: 'Moramo skupiti glave i uzeti broncu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je ovo sjajna utakmica, stizali su oni nas, pa mi njih. Imali smo svoju šansu i propustili smo je. Ali nismo klonuli, u produžetke smo ušli jako dobro. Svoje isključenje ne bih komentirao. Čestitam Norvežanima i sretno im u finalu. Sa Slovencima su uvijek utakmice na nož, iako imaju dan više odmora, nadam se da ćemo smiriti strasti i vratiti se kući s broncom. 

HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo