DOMOVINSKI POKRET KANDIDIRAO EKONOMISTA ZA GRADONAČELNIKA SISKA: / 'Spreman sam potpisati da ću sve što govorim i učiniti'

Image

Ekonomist Srećko Telar kandidat je Domovinskog pokreta za gradonačelnika Siska na predstojećim lokalnim izborima

12.3.2021.
14:44
VOYO logo

Ekonomist Srećko Telar u petak je predstavljen kao kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Siska, poručivši da svojim djelovanjem želi rušiti klišeje o političarima koje građani doživljavaju kao uhljebe, neradnike, trgovce interesom i lažove. "Pokazat ćemo da možemo pokrenuti gospodarstvo, izbaciti klijentelizam i korupciju iz političkog djelovanja", poručio je Telar, istaknuvši da je Sisak grad pobjeda i pobjednika te zaslužuje bolje nego što je danas.

Imenovanja isključivo putem natječaja

Najavio je da će se pročelnici upravnih odjela, ravnatelji gradskih tvrtki i ustanova, direktori gradskih poduzeća imenovati isključivo putem javnih natječaja, preko povjerenstva sačinjenih od stručnjaka iz područja gospodarstva, poduzetništva, obrazovanja, kulture i sporta. Kao gradonačelnik, dodao je, u odlučivanje za razvoj i uređenje grada uključit će sve Siščane i Siščanke putem javnog i osobnog kontakta, ali i putem bolje i redovitije komunikacije s mjesnim odborima. "Jer, moj zadatak je da budem i budemo servis svih građana i njihova produžena ruka", rekao je Telar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoć poduzetnicima

Najavio je pomoć poduzetnicima kako bi opstali u teškim gospodarskim uvjetima i otvarali nova radna mjesta, najavljuje i kvalitetnije infrastrukturno povezivanje prigradskih naselja s gradskim središtem te brigu o stambenom zbrinjavanju mladih obitelji te o mladima.

"Svjestan sam izazova i odgovornosti koji me očekuju, ali se toga ne bojim. Želim napraviti Sisak po mjeri svih nas. Spreman sam potpisati da ću sve što govorim i učiniti", zaključio je Telar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njega je kao kandidata kratko predstavio glavni tajnik Domovinskog pokreta Dario Žepina, istaknuvši da je on kao zapovjednik policijske postrojbe u Domovinskom ratu, ali i djelovanjem nakon rata zadovoljio sve stranačke kriterije i potvrdio kvalitete nužne za vođenje grada. Na promotivnom skupu ispred sisačkog sjedišta stranke Telaru su potporu dali stranački dužnosnici s potpredsjednikom saborskog Kluba zastupnika Domovinskog pokreta Stjepom Bartulicom te članovi gradskog ogranka stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo