DRUGAČIJA POLICIJSKA AKCIJA U OPATIJI: / Policajci zaustavljali vozačice pa im dijelili ruže i savjete za sigurnu vožnju

Image
Foto: Net.hr / PU primorsko-goranska

'Reakcije vozačica bile su vrlo pozitivne, iako su sve isprva malo ustuknule misleći da policija provodi neku represivnu akciju u prometu',

8.3.2019.
16:06
Net.hr / PU primorsko-goranska
VOYO logo

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske danas na prigodan način obilježili Međunarodni dana žena darujući im cvijeće u Rijeci, Opatiji, Malom Lošinju, na otoku Rabu i na Graničnom prijelazu Rupa.

U središtu Opatije vozačice su zaustavljali i ruže im darivali načelnik PU primorsko-goranske Tomislav Dizdar i načelnik Policijske postaje Opatija Tomislav Milković, a društvo su im pravili i vozačicama Dan žena čestitali opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić i njegova zamjenica Vera Aničić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svakoj smo darovali cvijet'

"Danas, povodom Dana žena, u suradnji s Gradom Opatijom imamo preventivnu policijsku akciju. Uspostavili smo jedan kontrolni punkt u središtu Opatije i ondje dijelili vozačicama ruže, ali i savjete za vožnju kako bismo svi dosljedno poštivali pravila i zakone", kazao je za Net.hr načelnik Policijske postaje Opatija Tomislav Milković.

Reakcije vozačica bile su vrlo pozitivne, iako su, kaže nam Milković, sve isprva malo ustuknule misleći da policija provodi neku represivnu akciju u prometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada smo ih zaustavljali najprije su bile malo uplašene, ali kratko smo ih držali u strahu i svakoj darovali po cvijet da ih razveselimo", kaztala je zamjenica gradonačelnika Opatije Vera Aničić koja je skupa s policajcima "zaustavljala" vozačice i čestitala im zajednički dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike