'Guggenheim apsolutno neće graditi muzej u Puli'

17.6.2010.
13:41
VOYO logo

"Mogu vam apsolutno potvrditi da Guggenheim nije uključen u navedeni projekt i nije inicirao ikakve razgovore. Nemamo daljnjih komentara", odgovorila je na upit Novog lista gospođa Eleanor Goldhar, zamjenica ravnatelja i šefica globalnih komunikacija Fondacije Guggenheim.

arti-201006130212006Očito je dakle da predsjednik Uprave američke grupacije G2 Investment Group J. Todd Morley i župan Istarske županije Ivan Jakovčić, koji su u Banskim dvorima sastančili s premijerkom, nisu govorili istinu kada su ustvrdili da postoji mogućnost gradnje Guggenheim muzeja u Istri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje i pitanje zašto je premijerka Jadranka Kosor podržala izmišljeni projekt, te je li i ona namjerno obmanula građane ili su u Vladi zaboravili provjeriti istinitost navoda, piše Novi list.

To će pitanje ipak zasad ostati neodgovoreno, jer usprkos činjenici da je premijerka javno promovirala projekt, iznoseći čak i moguće datume potpisivanja ugovora u rujnu, o novim reakcijama iz Guggenheima u Vladi se već danima odbijaju očitovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo