HDZ: / Kosor je neodgojeni, besramni lažljivac

'Ne razumijemo da Darinko može toliko lagati.

12.7.2010.
14:36
VOYO logo

arti-201007100260006Postoji mogućnost da naš odnos bude od većeg povjerenja nego odnos s drugim šefovima stranaka, opisao je predsjednik HSLS-a Darinko Kosor u studenom prošle godine svoj odnos s 12 godina starijom sestričnom, premijerkom Jadrankom Kosor, piše Jutarnji list.

Samo sedam mjeseci kasnije njihov je odnos okončan u svađi. Darinko Kosor je na konferenciji za novinare u nedjelju izjavio da je s premijerkom zadnjih dana bio u stalnom kontaktu. To je premijerku naljutilo jer ona, navodno, ništa nije znala, te je za nju izlazak HSLS-a iz koalicije također bio veliko iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrhu HDZ-a ne skrivaju ljutnju prema šefu liberala, te ističu da se ponio nekorektno, a i neodgojeno.

''On laže da se čuo s premijerkom, nisu se čuli niti su bili u kontaktu zadnjih dana. Kad su zadnji put bili na kavi, premijerka se naljutila jer je Darinko okolo pričao da je prihvatila sve njegove zahtjeve'', ispričao nam je Jutarnjem listu izvor u HDZ-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni smatraju da su HSLS-ovci trebali prvo poslati pismo, zatražiti sastanak te nakon razgovora reći da odlaze.

''Tako to rade korektni i odgojeni ljudi, a ne ovako. Ne razumijemo da Darinko može toliko lagati. Ali, ako krene sad na HDZ, vidjet će što će mu se dogoditi, izvući ćemo i mi argumente, a ima ih dosta'', poručuju iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201007100218006Suradnici Darinka Kosora tvrde kako šef stranke nije radio iza leđa premijerki te kako joj je najavio namjeru HSLS-a. Navodno je Kosor u petak razgovarao s premijerkom, a izmijenili su i SMS poruke, kao i u subotu. Čim je sjednica Središnjeg vijeća završila, nazvao ju je kako bi je izvijestio o odluci stranke, no ona se nije javljala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo