priprema novog zakona / HDZ-ovac Krstulović Opara tvrdi: 'Janica Kostelić mi je obećala da će Mamić i Vrbanović biti eliminirani iz HNS-a'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Andro Krstulović Opara tvrdi da je od šefice Ureda Janice Kostelić dobio jamstva da će on bez dvojbe stvoriti preduvjete da se konačno raščisti situacija u HNS-u

1.3.2017.
9:27
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska bi do kraja tekuće godine trebala dobiti novi Zakon o sportu, a HDZ-ov Andro Krstulović Opara tvrdi kako će se njime uvesti reda u sport te eliminirati ljude koji su u Hrvatskoj 'uništili nogomet', piše Slobodna Dalmacija. 

Premijer Andrej Plenković u utorak je istaknuo kako Središnji državni ured za sport priprema korekcije zakona koji će ponuditi nova rješenja. Riječ je o preciznijem uređenju prava i obveza nacionalnih krovnih sportskih organizacija, transparentnijem trošenju novca iz proračuna, kao i novim mogućnostima otvaranja obrta za pojedine sportske djelatnosti s ciljem poticanja zapošljavanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ-ovac Andro Krstulović Opara, koji je u rujnu javno zatražio izmjenu Zakona o sportu, tvrdi da prijedlog novoga zakona još nije vidio, ali i da je od šefice Ureda dobio jamstva da će on bez dvojbe stvoriti preduvjete da se konačno raščisti situacija u HNS-u.

“Janica Kostelić me uvjerila da će zakonska rješenja ići u smjeru uvođenja reda u Hrvatski nogometni savez. Očito je došlo vrijeme da ljudi koji su uništili nogomet u Hrvatskoj odu iz HNS-a. Novi zakon će ih eliminirati pa bi Vrbanoviću i Mamiću bilo najbolje da sami daju ostavke”, rekao je Krstulović za Slobodnu Dalmaciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo