klasa optimist / Horvat: 'Došlo je do neke blokade, ali Poljska nam je prilika da se vratimo na stari kolosijek'

Zlatko Horvat prokomentirao je atmosferu te priznao kako im je poraz teško pao te da su loše odreagirali na sporu igru Francuza

24.1.2016.
15:49
VOYO logo

Nakon jučerašnjeg poraza Hrvatske od Francuske (24-32) i bezidejne igre Kauboja, momčad je izgubila gotovo sve izglede za plasman u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Horvat prokomentirao je atmosferu te priznao kako im je poraz teško pao te da su loše odreagirali na sporu igru Francuza.

"Nije još zaboravljen poraz, još se prisjećamo te utakmice. Žao nam je da smo u nekim trenucima tako loše odreagirali, ali što je tu je. Iz ovog moramo izvući pouku i odigrati što bolje protiv Poljaka", rekao je Horvat te naglasio kako vjeruje da će odigrati dobru utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Željko Babić jučer je rekao da su sve analizirali, ali na terenu se sve to nije realiziralo.

"Neka blokada se desila. Ne možeš protiv toga, to je jednostavno tako. U sportu ne možeš računati na to, a ni trener. Sve smo znali, sve akcije, ali došlo je do neke blokade i nismo mogli biti agresivni. U prvom poluvremenu su nas uspavali tom sporom igrom. Išli smo samo kako su oni htjeli, na njihov mlin", osvrnuo se Zlatko Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
kopljarov osvrt /

'Upleli smo se u zamku s Francuzima, ali sigurno ne želimo završiti prvenstvo izgubivši sve utakmice'

Image
kopljarov osvrt /

'Upleli smo se u zamku s Francuzima, ali sigurno ne želimo završiti prvenstvo izgubivši sve utakmice'

Za hrvatsku reprezentaciju još uvijek postoje teoretski izgledi plasmana u polufinale, uz zadovoljavanje sljedećih uvjeta: Norvežani moraju ostati na sadašnjih šest bodova, Poljaci moraju pobijediti Bjelorusiju, a potom izgubiti od Hrvatske s osam pogodaka razlike uz najmanje 34 gola naše reprezentacije, ili s devet pogodaka razlike čime broj postignutih golova postaje nevažan.

"Mi ćemo razmišljati sad samo o Poljacima, da se što bolje pripremimo protiv njih, to je dobra prilika da se vratimo na onaj stari kolosijek i mislim da to možemo pokazati protiv Poljske. Oni su ozbiljna ekipa. Jučer su ih Norvežani pobijedili i znači da je sve moguće", optimističan je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo