prioriteti / FOTO Hrvatima nogomet važniji od odlaska na WC! Ovaj graf će vas iznenaditi

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Osim odgodom vlastitih fizioloških potreba, hrvatski su navijači pokazali koliko im znači brončana medalja

20.12.2022.
16:11
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Koliko je Hrvatima nogomet važan nedavno je potvrdio i član Uprave Zagrebačkog holdinga Boris Sesar zanimljivom objavom na društvenoj mreži LinkedIn. Naime, Sesar je objavio kako su hrvatski navijači zbog interesa za nogometnom igrom hrvatskih reprezentativaca zanemarivali fiziološke potrebe, to jest, kako bi pozorno mogli pratiti četvrtinu završnice Svjetskog nogometnog prventva u Katru koju su Vatreni proslavili pobjedom nad Brazilom.

Image
Foto: Boris Sesar/LinkedIn

Sesar je objavio zanimljiv graf. "Na grafu je krivulja kretanja tlaka vode u vodovodnom sustavu Vodoopskrbe i odvodnje grada Zagreba za vrijeme četvrtfinalne utakmice sa Brazilom. Primijetit ćete nagle padove na poluvremenima i krajevima produžetaka. Uzrok je, naravno, masovno punjenje vodokotlića. Nogomet je očito bitniji i od zdravlja obzirom da zbog njega odgađamo mokrenje, važan fiziološki proces", objasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim odgodom vlastitih fizioloških potreba, hrvatski su navijači pokazali koliko im znači brončana medalja koju su izborili Vatreni i spektakularnim dočekom na glavnom zagrebačkom trgu 18. prosinca, kao i popratnim slavljima u rodnim mjestima nagrađenih hrvatskih reprezentativaca i njihovog izbornika Zlatka Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo