dva dvoboja sa slovencima / Kako izgleda Hrvatska uoči nadolazećeg Eura - provjerite ovog tjedna u dva izravna prijenosa samo na RTL-u

Ovaj tjedan u prijenosima na RTL-u možete se uvjeriti kako izgleda hrvatska rukometna reprezentacija nešto više od dva mjeseca prije početka Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj.

24.10.2017.
19:20
VOYO logo

U pauzi između Červarova drila, Kauboje čeka misija zagrijavanja navijača za prvu pripremnu utakmicu u Areni. Dolazi Slovenija, reprezentacija koja im je ove godine uzela svjetsku broncu.

"Imam momenata, ali to je sport, loše stvari..mislim da svi trebamo izvući pouku i koji su igrali i koji nisu da su jednostavne te stvari nedopustive", Luka Cindrić, rukometni reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pouka je izvučena, a s poukom je stiglo i iskreno priznanje. Nije bio problem obrane ili napada već je izostalo ono što je uvijek krasilo reprezentaciju.

"Timski duh. Tim. Da igramo kao jedan, svi za jednog, jedan za sve kak se kaže. Tako da, tome ćemo najviše težit", najavljuje Zlatko Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je i doveden Lino Červar. Kreator ponajvećih uspjeha rukometne reprezentacija nije išao na pomlađivanje, već je vratio igrače od povjerenja koji kod Željka Babića nisu dobili priliku. Prvi poziv za najjaču vrstu dobio je talentirani Halil Jaganjac, a umjesto ozlijeđenog Kopljar, Jakov Vranković. Kauboji priznaju - tempo je jak.

"Treba držati red i disciplinu, tenzije trebaju biti uvijek visoke, to je sve. Trening je preslika nekakve utakmice, mislim da mi to radimo dobro trenutno i da će biti još bolje", tvrdi povratnik Igor Vori. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko, odgovore će dati Slovenija, prvo u Ljubljani, zatim u Zagrebu, a obje utakmice moći ćete pratiti na RTL-u.

"Dobro će nam doći da sami sebe vidimo, da neke stvari popravimo u obrani i napadu i naravno, nemamo puno vremena prije Europskog prvenstva, sve bliže nam je tu, pokušat što bolje se pripremit", dodao je Cindrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobre vijesti stižu i iz liječničke ekipe. Oporavak Domagoja Duvnjaka brži je od očekivanog pa bi tako prvu utakmicu mogao odigrati već za mjesec dana.

Sve vijesti vezane uz nadolazeći Euro u Hrvatskoj pratite na našoj Facebook stranici Vrijeme je za rukomet. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo