ŽESTOKA KONKURENCIJA / Marko Pipunić se u Monte Carlu bori za titulu svjetskog poduzetnika godine

Image
Foto: Boris Mišević

Za titulu Poduzetnika godine za 2016. u izboru kojeg organizira konzultantska tvrtka EY u Hrvatskoj borilo 32 kandidata iz 28 tvrtki

8.6.2017.
14:52
Boris Mišević
VOYO logo

Hrvatska poduzetnička reprezentacija predvođena Markom Pipunićem EY poduzetnikom godine stigla je u Monaco gdje kreće u borbu za svjetski tron u konkurenciji od 59 najboljih svjetskih poduzetnika. 

Naime, Pipunić, vlasnik i predsjednik Uprave tvrtke Žito d.o.o., proglašen je ovog ožujka Poduzetnikom godine za 2016. u izboru kojeg organizira konzultantska tvrtka EY, a za ovu titulu se u Hrvatskoj borilo 32 kandidata iz 28 tvrtki. Finalne izbora u Monte Carlu održati će se u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program EY Poduzetnik godine provodi se treću godinu zaredom. Ova nagrada je prvi put dodijeljena prije 30 godina, a danas se dodjeljuje u više od 60 zemalja koje čine preko 90% svjetske ekonomije.

U prva dva izdanja programa EY Poduzetnik godine u Hrvatskoj je sudjelovalo ukupno 58 kandidata, a pobjednici su se našli u konkurenciji za najprestižniju svjetsku nagradu namijenjenu poduzetnicima - EY Svjetski poduzetnik godine, koja se dodjeljuje u lipnju u Monte Carlu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekskluzivni razgovor s Markom Pipunićem iz Monte Carla pogledajte u RTL-u Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo