jubilarna 300. utrka / Milanović otkazao Alku: 'Neće nazočiti zbog manjih zdravstvenih tegoba'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

'Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović, zbog manjih zdravstvenih tegoba, danas neće nazočiti 300. jubilarnoj Sinjskoj alki, kako je ranije najavljeno', stoji u kratkom priopćenju.

9.8.2015.
13:35
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Vlade Zoran Milanović neće doći na 300. Sinjsku alku, a kao razlog su iz Vlade naveli manje zdravstvene tegobe.

"Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović, zbog manjih zdravstvenih tegoba, danas neće nazočiti 300. jubilarnoj Sinjskoj alki, kako je ranije najavljeno", stoji u kratkom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na alki, na kojoj će se za slavodobitnika nadmetati 17 alkara, očekuje se poslijepodne dolazak najviših državnih dužnosnika, među kojima su predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović te brojni ministri u Vladi.

Premijer je još jučer u Sinju prigodom otvorenja Muzeja Alke rekao novinarima, upitan boji li se zvižduka iz publike, kazao kako je "zemlja u kojoj je najveća opasnost zvižduk sretna zemlja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije je bilo najavljeno da će premijer na Alku doći u pratnji supruge Sanje Musić Milanović te potpredsjednika Vlade i ministra regionalnoga razvoja i fondova EU Branka Grčića, potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, ministra obrane Ante Kotromanovića, ministara gospodarstva Ivana Vrdoljaka, ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa, ministra rada i mirovinskoga sustava Miranda Mrsića, ministra turizma Darka Lorencina, ministrice graditeljstva i prostornog uređenja Anke Mrak-Taritaš, ministra znanosti, obrazovanja i sporta Vedrana Mornara i predstojnika Ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske Tomislava Sauche.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo