Je li mu dala zeleno svijetlo? / Milanovićeva supruga o njegovoj kandidaturi za predsjednika: 'Mene ne mora pitati'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zoran Šprajc postavio joj je pitanje je li spremna za predsjedničku kampanju

12.6.2019.
8:20
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednički su izbori potkraj godine, još se ne zna tko će se kandidirati, no neka se imena već dulje spominju. Nakon objave rezultata istraživanja CRO Demoskop o rejtingu stranaka i političara, veliko iznenađenje bio je rast podrške Zoranu Milanoviću

Iako politički potpuno neaktivan, nakon javnog iskazivanja podrške SDP-ovoj listi za EU izbore, Zorana Milanovića, i to kao nezavisnog kandidata, bira preko 4 postotna poena više ispitanika nego u svibnju, 19,8 posto (prema 15,4 posto iz svibnja). Tako je zajseo na drugo mjesto, odmah iza Kolinde Grabar-Kitarović kojoj je podrška ovaj mjesec manja za 6 postotnih poena nego krajem godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć je u RTL Direktu gošća bila dr. Sanja Musić Milanović, supruga Zorana Milanovića. Na kraju gostovanja, Zoran Šprajc postavio joj je pitanje je li spremna za predsjedničku kampanju te je li dala suprugu zeleno svijetlo jer je "siguran da mora vas pitati".

"Ja se bavim kampanjom 'Živjeti zdravo', to je dosta posla. Mene ne mora pitati", poručila je Sanja Musić Milanović i to čak dva puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo