umalo eksplodirao auto / Napali radnike iz Srbije: Uhićen 18-godišnji Zadranin, policija traga za ostalima

Radnici su htjeli ući u zgradu u kojoj su imali smještaj kad su ih s leđa zaskočila dvojica muškaraca

25.9.2018.
12:17
VOYO logo

Sinoć oko 22.15 sati u ulici Put Gazića u Zadru, na parkiralištu su nepoznate osobe prišle dvojici muškarca u dobi od 30 godina, kojom prilikom su ih najprije verbalno napale, da bi potom jedna nepoznata osoba muška i fizički napala 30-godišnjaka, koji nije ozlijeđen, javlja eZadar.

Tom prilikom su također zapalili dvije baklje te ih bacile u pravcu oštećenih, nakon čega su se udaljili. Tijekom noći u prostorije policije dovedeno je više osoba koje se dovode u vezu s ovim događajem  te je u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policijski službenici II policijske postaje Zadar provode kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je sinoć oko 22 sata, na Putu Gazića u Zadru, zajedno s više za sad nepoznatih osoba fizički napao dvojicu 30-godišnjih državljana Srbije,nakon čega su prema njima bacili dvije signalne baklje i pobjegli", javlja glasnogovornik PU zadarske, Elis Žodan.

Napadnuti stranci nisu ozlijeđeni, a odmah nakon napada u službene prostorije policije dovedeno je više osoba za koje se sumnjalo da su povezani s napadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalističko istraživanje se nastavlja u odnosu na druge učesnike ovog događaja.

Napadnute osobe radnici iz Srbije

Kako doznaje Zadarski.hr, napadnuti su radnici iz Srbije angažirani na demontaži skele s teniskog igrališta na Višnjiku. Radnici su, naime, htjeli ući u zgradu u kojoj su imali smještaj kad su ih s leđa zaskočila dvojica muškaraca. Počeli su ih udarati nogama, a jedan od napadača je zapalio baklju. Nakon nekoliko trenutaka napadači su pobjegli, a baklju bacili prema radnicima. Baklja se odbila od zgrade i otkotrljala pod automobil Škoda karlovačkih registracijskih oznaka parkiran ispred zgrade. Malo je nedostajalo da baklja zapali vozilo, no to se na sreću nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident u Put Gazića jako je uznemirio stanovnike kvarta i obližnjeg hostela iz kojeg je nakon događaja otišlo četvero gostiju šokirani vandalskim napadom. Prema neslužbenim informacijama, policija je tijekom utorka ujutro privela više osoba na obavijesne razgovore i među njima navodno sumnja na dvojicu počinitelja u dvadesetim godinama, odnosno napadače na radnike iz Srbije. Jedan od njih poznat je kao pripadnik navijačke skupine Tornado, piše Zadarski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo