HUMOR NA RTL2 / Novi nastavci otkačene 'Moderne obitelji'

Image

'Moderna obitelj' se vraća na RTL2 novom sezonom u kojoj nas očekuje još više zabavnih trenutaka, neočekivanih obrata i najluđih situacija u životu jedne velike obitelji koja ne mari za vašu religijsku, seksualnu, kulturnu ili bilo koju drugu orijentaciju. Važno joj je da ste uistinu sretni!

28.10.2012.
20:00
VOYO logo

Humoristična serija "Moderna obitelj" opisuje svakodnevne zgode i nezgode klana Pritchett-Dunphy, ali kroz svojevrsno parodijsko-dokumentarno snimanje (tzv. mockumentary stil). Svaka epizoda prati događaje u tri naoko normalne obitelji koje se bore sa svakodnevnim životom u tipičnoj američkoj provinciji.

Phil i Claire Dunphy (Ty Burrell i Julie Bowen) prolaze kroz tipičan proces odrastanja svoje djece Haley, Alex i Lukea (Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould) koji su ušli ili tek ulaze u tinejdžerske godine; Clairin brat Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) i njegov partner Cameron (Eric Stonestreet) odlično se nadopunjuju u vezi odgajajući posvojenu kćerkicu, ali istovremeno balansirajući između osobnih, poslovnih i obiteljskih vrednota; a tu je i Jay Pritchett (Ed O'Neill), Clairin i Mitchellov otac, koji se naizgled smekšao otkako je u braku s mladom i vrlo seksipilnom Glorijom (Sofia Vergara) koja je u njihovu vezu 'donijela' i svog čudnjikavog i prerano sazrelog sina Mannyja (Rico Rodriguez).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Baš kao i u prvoj sezoni, većina humorističnih dijaloga i tema kojima se bave članovi „Moderne obitelji“ u novoj sezoni temeljena je na iskustvima autora, scenarista i producenata Christophera Lloyda i Stevena Levitana, ali i samih glumaca.

Tako je, na primjer, situaciju između Phila i Claire  iz jedanaeste epizode osobno iskusio Levitan kada se zajedno sa suprugom prepirao oko načina kako doći kući nakon prekrasne večere u restoranu, a glumac Jesse Tyler Ferguson je, baš kao i njegov lik u seriji, svom ocu morao nekoliko puta iznova izjašnjavati svoju seksualnu orijentaciju, sve dok otac zaista nije povjerovao u to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Iako su svi komentari serije izrazito pozitivni, jedna je akcija, koju su pokrenuli obožavatelji serije na Facebooku, podigla veliku prašinu u Americi. Naime, na samom kraju prve sezone gledatelji su prigovorili scenaristima serije zbog manjka intimnosti između Camerona i Mitchella, te su ih zamolili da u novoj sezoni više zbliže taj par, odnosno da prikažu više fizičke privrženosti.

Izvršni producent odgovorio je na njihovu molbu epizodom u kojoj je Mitchell izjavio kako se ne osjeća ugodno ljubiti Camerona u javnosti, što nije bilo dovoljno da utiša hajku na najpopularnijoj društvenoj mreži. Međutim, Levitan je popustio sve većem broju pristaša para Cameron-Mitchell te u drugoj sezoni iznenadio sve gledatelje epizodom nazvanom "Poljubac", koja je postala četvrta najgledanija epizoda serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Glavna glumačka postava ostala je ista – Ed O'Neill, Sofia Vergara i Rico Rodriguez tumače likove obitelji Pritchett, Julie Bowen i Ty Burell te klinci Sarah Hyland, Ariel Winter i Nolan Gould su članovi obitelji Dunphy, dok Jesse Tyler Ferguson i Eric Stonestreet čine nekonvencionalnu obitelj koja je posvojila malenu djevojčicu Lily iz Vijetnama.

U drugoj sezoni u goste otkačenim obiteljima dolaze i Danny Trejo (filmovi 'Machete' i 'Opasan let') koji će glumiti sablasnog domara Mannyjeve i Lukeove škole, Mary Lynn Rajskub (serija '24') će biti Mitchellova bivša djevojka, James Marsden (film 'X-men') novi susjed Mitchella i Camerona, te Matt Dillon (filmovi 'Svi su ludi za Mary', 'Fatalna nesreća') koji će glumiti Clairinog bivšeg dečka, a vratit će se i glumica Shelley Long (serija 'Kafić Uzdravlje') koju smo već upoznali kao bivšu suprugu Jaya Pritchetta, a koja se nikako ne može pomiriti s činjenicom da je njezin bivši sada u braku s neodoljivom Kolumbijkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Serija je svakom novom epizodom dobivala sve više poklonika, a zbog sve veće gledanosti  već se tri godine zaredom nalazi pri samom vrhu lista najboljih humorističnih formata. Autori, scenaristi, producenti i glumci svake se godine nađu na popisu nominiranih za prestižne kipiće, a dosad su osvojili skoro sve što se može u svijetu televizijskih nagrada – Emmy, Zlatni globus, Udruge scenarista Amerike, Udruge glumaca Amerike, Satellite…

Image

Premijeru druge sezone "Moderne obitelji", jedne od najzabavnijih humorističnih serija današnjice, potražite već sljedećeg ponedjeljka, 5. studenog u 22 sata na RTL2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo