NOVA LINIJA ZA IZBORE? / Objavljene zanimljive fotografije: Niz SDP-ovaca u 'dobrom društvu' s vidno mršavijim Milanovićem

Image
Foto: Željko JOvanović / Facebook

Što radi 'dobro društvo', Jovanović je ostavio otvorenim za nagađanja

28.1.2019.
23:09
Željko JOvanović / Facebook
VOYO logo

"U dobrom društvu, ponedjeljak popodne kod Pante! Nezaboravno!", napisao je saborski zastupnik SDP-a Željko Jovanović na svojem Facebooku i objavio dvije fotografije 'dobrog društva' uz dodatak da se osjeća 'relaksirano'. 

'Ekipu' čine SDP-ovi momci na čelu s vidno vitkijim Zoranom Milanovićem- Damir Mateljan, Mihael Zmajlović, Vedran Babić, Dalibor Prevendar, Siniša Hajdaš Dončić, Peđa Grbin te Željko Jovanović.

'Dobro društvo' ponedjeljak popodne provelo je kod Pante, Vladimira Pantovića-Pante, poznatog istarskog chefa, u Poreču, odnosno Mugebi - naselju u sastavu Grada Poreča.

Jovanovićeva objava je u kratkom roku počela skupljati lajkove i komentare, uključujući i one da među njima nema nijedne žene, kao i da Milanović jako dobro izgleda.

Što radi 'dobro društvo', Jovanović je ostavio otvorenim za nagađanja, a koliko se dobro nakon ove objave sudeći prema sastavu na fotografijama može osjećati aktualni šef stranke Davor Bernardić - također je otvoreno pitanje. Inače, početkom prošle godine Bernardić je predstavio novi program SDP-a 'Za dobro društvo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo