planuo na prisavlju / Poduzetnik nudi nagradu: 'Dat ću 100.000 kuna onom tko mi kaže tko je zapalio moj Mercedes'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Luksuzni terenac njemačkih registarskih oznaka izgorio je u srijedu

13.11.2018.
22:42
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Poduzetnik Želimir Kastelan, kojem je prošli tjedan u Zagrebu izgorio skupocjeni terenac Mercedes, nudi novčanu nagradu za otkrivanje osobe koja mu je zapalila auto.

"Riječ je o terencu vrijednom 40, 50 tisuća eura. Odlučio sam ponuditi novčanu nagradu od 100 tisuća kuna onome tko mi da jasnu, potpunu i točnu informaciju o počinitelju ovog kaznenog djela. Nemam neprijatelja, ali ne osjećam se ugodno znajući da mi je netko zapalio automobil", rekao je Kastelan za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, luksuzni terenac njemačkih registarskih oznaka izgorio je u srijedu oko 18 sati, na zagrebačkom Prisavlju dok je njegov vlasnik Kastelan bio u obližnjem restoranu na predbožićnom domjenku za svoje suradnike i partnere. Kad su mu rekli što se dogodilo, istrčao je iz restorana i počeo s prijateljem gasiti požar. 

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je nepoznati počinitelj, otvorenim plamenom, najvjerojatnije uz uporabu tekućine, zapalio prednju stranu osobnog vozila marke Mercedes. Došlo je do oštećenja na prednjoj strani vozila, te djelomično u unutrašnjosti motornog prostora. Materijalna šteta nije utvrđena, a procjenjuje se da je veća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo