za judo klub / Poduzetnik trči humanitarni maraton od 48 sati za djecu s teškoćama u razvoju

Image
Foto: Facebook Screenshot

Trku je počeo u petak u 13 sati. cilj mu je prikupiti novac za za gorički judo klub Fuji u kojem treniraju djeca. Humanitarki se možete priključiti i vi

13.1.2023.
23:38
Facebook Screenshot
VOYO logo

Siniša će u 48 sati pretrčati po 6,2 kilometra u intervalima od četiri sata. Trčanje po dionici traje oko 45-50 minuta, pa uz zagrijavanje prije trčanja i istezanje nakon trčanja, goričkom humanitarcu ostaje samo otprilike dva i pol sata za odmor. Ukupno će, dakle, Siniša pretrčati 48 milja, pa je i naziv ovog izazova 4x4x48.

"Drago mi je da mogu i na ovaj način usmjeriti pozornost javnosti na potrebe judo kluba Fuji u kojem treniraju djeca s teškoćama u razvoju, te potaknuti ljude da im financijski pomognu", kazao je Drobnjak za portal Gorica.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U judo klubu Fuji treniraju djeca s poteškoća u razvoju, pa će se prikupljena sredstva usmjeriti za osiguranje dodatne stručne trenerske pomoći, a sve to kako bi se otvorila mogućnost treniranja i socijalizacije djeci koja su sada na njihovoj listi za čekanje.

Ako se želite uključiti u prikupljanje sredstava za judo klub Fuji i time poduprijeti Sinišin izazov možete to napraviti na ovom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo