DA, DOBRO STE PROČITALI / Pogledajte kako je Bilićev vratar zabio gol odluke!

Image
Foto: Pixsell

Danijel Subašić je, izgleda, krenuo stopama slavnog Paragvajca Chilaverta. Na gostovanju njegovog Monaca kod Boulognea bivši vratar Hajduka postigao je pobjednički pogodak iz slobodnog udarca s nekih 20-tak metara. Da, dobro ste pročitali!

19.5.2012.
10:09
Pixsell
VOYO logo

Vijest iz rubrike 'je li to moguće' stigla je s francuskih nogometnih travnjaka. Bolje rečeno, sa sjevera Francuske gdje u posljednjem, 38. kolu drugoligaške karavane Monaco gostovao kod Boulognea. Junak tog dvoboja, u kojem je klub iz Kneževine slavio 2:1 iako je od 70. minuti imao igrača manje, bio je - Danijel Subašić.

Bivši vratar Hajduka kao da je htio svima pokazati da zaslužuje mjesto na Bilićevom popisu za Poljsku i Ukrajinu. Ne samo da je vrhunskim obranama sačuvao mrežu Monaca nakon što je njegova momčad ostala s desetoricom na terenu, već je postigao i pogodak odluke!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Danijel Subašić, Hajduk PXL Danijel Subašić

Da, dobro ste pročitali. Suba je postao nešto poput bivšeg paragvajskog vratara Joséa Luisa Chilaverta i u 57. minuti dvoboja odlučio se izvesti slobodan udarac s vrha domaćeg šesnaesterca. Hrvatski reprezentativni golman je uzeo kratki zalet i pored živog zida pogodio 'malu mrežu' suparničkih vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo