VATRENA SAMOKRITIKA / Pogledajte što su iskreno priznali Modrić i suigrači

Najvažnija i jedina 'pobjeda' Slavena Bilića u utakmici protiv Švedske je spoznaja da su njegovi izabranici bili izrazito samokritični nakon poraza. Iskreno su priznali ono što su vidjeli hrvatski navijači na tribinama i ispred malih ekrana.

1.3.2012.
12:51
VOYO logo

"Nismo igrali ni blizu onoga što možemo. Nismo dobro ušli u utakmicu, ni na početku, ni u nastavku. Ljudi su nas iskontrirali na našem terenu. To se meni na taj način nije dogodilo već jako dugo, ali to je nogomet. Bolje sada ovako, nego za tri-četiri mjeseca. Nije problem izgubiti, ali problem je na koji način izgubiti", bolno je iskren, kao i uvijek, bio Josip Šimunić.

"Igrali smo loše, prvo poluvrijeme je rezultat još bio OK, no u drugom smo potpuno nadigrani i Šveđani su zasluženo pobijedili, bili su bolji tijekom cijele utakmice. Izgledali smo malo prazno, nismo pokazali borbenost koja nas je krasila protiv Turske. Danas nismo uspjeli demonstrirati niti kvalitetu igre koji sigurno imamo", dodao je hrvatski 'fantazist' Luka Modrić.

"Ovo nije bilo dobro, Vidjeli smo od prve minute da, ako Hrvatska kao ekipa nije spremna maksimalno ući u utakmicu, ne može računati na bodove. To je ono što ćemo ispraviti, ali danas, neću reći loš dan, jednostavno nismo bili unutra i to je rezultiralo pobjedom Švedske", rekao je kapetan Darijo Srna dodavši kako Švedska ima jednu eksta klasu koju Hrvatska nema - Zlatana Ibrahimovića.

Pogledajte što su hrvatski reprezentativci izjavili nakon poraza od Šveđana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo