pokazala solidarnost / Predsjednica Grabar-Kitarović izrazila sućut Vladimiru Putinu zbog stravičnih napada u St. Peterburgu

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

'Duboko me je potresla vijest o izgubljenim ljudskim životima uslijed eksplozije u podzemnoj željeznici u Sankt Peterburgu', poručila je Grabar-Kitarović Putinu

4.4.2017.
10:19
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je poruku sućuti predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu povodom jučerašnjeg napada u podzemnoj željeznici u Sankt Peterburgu u kojemu je ubijeno 11, a ranjeno 45 osoba, priopćeno je iz Ureda predsjednice.

"Duboko me je potresla vijest o izgubljenim ljudskim životima uslijed eksplozije u podzemnoj željeznici u Sankt Peterburgu. Molim Vas primite, u ime državljana Republike Hrvatske i u moje osobno ime, izraze najdublje sućuti. Republika Hrvatska i ja osobno najoštrije osuđujemo ovaj zločin u kojemu su stradali nevini ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovim teškim trenucima izražavamo iskrenu sućut obiteljima stradalih i svim građanima Vaše države te želimo brz oporavak ozlijeđenima", navodi se u poruci.

Za napad, koji je rusko državno odvjetništvo proglasilo terorističkim, osumnjičen je 22-godišnji ruski državljanin podrijetlom iz Kirgistana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo