Šimpraga o spornom komentaru / 'Radilo se o privatnoj komunikaciji, to nema veze s mojom pozicijom prorektora'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

'Radi se o tome da sam ja privatno komentirao sa svog privatnog Facebook profila, komentar na privatni Facebook profil dr. Tome Antičića i nema nikakve veze s mojom pozicijom prorektora'

2.3.2018.
13:40
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

"Ako je to glavna vijest u Hrvatskoj, to znači da je u Hrvatskoj dobro. Zapravo se radilo o privatnoj jednoj komunikaciji", komentirao je prorektor Sveučilišta Miljenko Šimpraga svoju spornu objavu kako "srećom po nas u sustavu neće još dugo".

Nakon što je jučer prorektor Sveučilišta na društvenoj mreži zaprijetio ministrici znanosti i obrazovanja Blaženki Divjak, ona mu je pak uzvratila pjesmom Rolling Stonesa "You can't always get what you want". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi se o tome da sam ja privatno komentirao sa svog privatnog fb profila, komentar na privatni fb profil dr Tome Antičića i nema nikakve veze s mojom pozicijom prorektora kao ni sa odnosima između Sveučilišta i ministarstva. Ako možda Tome Antičić misli da se treba ispričati ja ću vrlo rado to učiniti", najavio je Šimpraga pa nadodao:

"Da sam znao da će neki novinari zloupotrijebiti ovu našu komunikaciju zaista ne bih nikada napravio i obećajem javno da neću više komentirati postove dr Antičića pa ni ostale.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo