ŠKORO INTENZIVIRAO PRLJAVU KAMPANJU: / Ponovno napada Tomaševićevu obitelj; 'Zbog ideologije se odriče oca...'

Image
Foto: Pixsell

Na jučerašnjem sučeljavanju voditeljica je upitala Tomaševića bi li, da živi u Zaprešiću, glasao za svoga oca koji je na listi Domovinskog pokreta.

23.5.2021.
15:48
Pixsell
VOYO logo

Još je tjedan dana ostalo do drugog kruga lokalnih izbora kada će pasti odluka i o novom gradonačelniku Zagreba, a još pet dana preostaje Miroslavu Škori iz Domovinskog pokreta i Tomislavu Tomaševiću iz platforme Možemo! da odrade predizbornu kampanju. A kampanja, barem ona koju vodi Škoro, tone sve niže.

Image
ŠKORO NIKAD ODLUČNIJI: /

'Spalionicu otpada u Zagrebu apsolutno treba zatvoriti' - problem je što spalionica ne postoji

Image
ŠKORO NIKAD ODLUČNIJI: /

'Spalionicu otpada u Zagrebu apsolutno treba zatvoriti' - problem je što spalionica ne postoji

Tomaševićev otac - Škorin as iz rukava

Danas je, pak, Škoro objavio jedan Tomaševićev odgovor iz sučeljavanja u studiju 24 sata te ga prozvao da se odrekao vlastitog oca. Podsjetimo, Tomaševićev otac Smiljan bio je kandidat za Gradsko vijeće u Zaprešiću na listi Škorinog Domovinskog pokreta i Mosta. Voditeljica je u jednom trenutku upitala Tomaševića bi li, da živi u Zaprešiću, glasao za svoga oca na što je ovaj kratko odgovorio: "Ne bih." To je Škoro brže-bolje iskoristio kako bi danas na Facebooku prozvao Tomaševića da se iz ideloških razloga "odrekao svoga oca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj protukandidat Tomislav Tomašević stalno meni predbacuje da se bavim ideologijom, a ne komunalnim temama i da ideologija nije bitna u lokalnim izborima. Međutim, jasno je da se zbog ideoloških uvjerenja odriče i vlastitog oca za kojeg ne bi glasao samo zato što je na mojoj listi. Je li to ideologija ili briga o komunalnim pitanjima", napisao je Škoro u objavi na facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škoro i danas potezao Tomaševićevog oca

Inače, Škoro je i na današnjem sučeljavanju na televiziji N1 Tomaševiću ponovno spočitao odricanje od vlastitog oca iz ideoloških razloga. "Vi za svog oca ne biste glasovali ako se ne slaže s vašom ideologijom", rekao je Škoro, a Tomašević ga upozorio da ne spominje obitelj i ne koristi njegovog oca u političke svrhe.

"Ne spominjite mi oca. Moj otac je bio hrvatski dragovoljac dok ste vi išli avionom u Ameriku. Ovo je već treća debata u kojoj mi spominjete oca i obitelj. Ja vašu nisam dirao", rekao je Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo