Ove i iduće tri godine / Službeno je: Nakon šest godina Ultra seli u Park Mladeži!

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

U nekoliko sljedećih dana definirat će se svi detalji ugovora

26.6.2019.
17:56
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Najvažniji zaključak današnjeg sastanka kojeg su u Gradu Splitu održali gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa svojim suradnicima, ravnatelj javne ustanove športski objekti Tomislav Borozan, predsjednik Splitskog saveza sportova Nenad Periš i predstavnici tvrtke MPG Live Joe Bašić i Ivan Gotovac je kako će se Ultra Music Festival ove i iduće tri godine održavati u Parku Mladeži.

U nekoliko sljedećih dana definirat će se svi detalji ugovora između Javne ustanove športski objekti i tvrtke MPG Live.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon šest godina na Poljudu splitska Ultra tako će se ove godine prvi put održati na novoj lokaciji, a to će istodobno omogućiti vrhunski europski nogomet i najveći svjetski glazbeni događaj elektronske glazbe u Splitu.

Ovaj vrhunski glazbeni doživljaj koji je Split i Jadransku obalu upisao u međunarodnu kartu festivala ovim će afirmirati i novi prostor u gradu Splitu te ga učiniti atraktivnim, što je sasvim sigurno dodatna vrijednost koju donosi Ultra.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra suradnja s Javnom ustanovom športski objekti Split koja upravlja i održava Park mladeži, kroz ugovor, u suradnji s MPG-om i Ultra Music Festivalom, omogućit će dodatne, prijeko potrebne investicije u infrastrukturu ovog športskog objekta.

Gradska uprava posebno je zatražila, a organizator je za to izrazio razumijevanje, da se potrebe okolnog stanovništva također uzmu u obzir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo