A BAŠ IM JE HTIO POKAZATI / Suigrač nasilno ušutkao bijesnog Balotellija!

Image
Foto: AP

Kada je zabio drugi gol za Italiju, Mario Balotelli se počeo obračunavati s 'nepoznatim neprijateljem'. Da situacija ipak ne bi eskalirala, ljutitom napadaču je usta na silu začepio suigrač Leonardo Bonucci.

19.6.2012.
12:58
AP
VOYO logo

Tamnoputi talijanski napadač postigao je prekrasan pogodak protiv Iraca, no čim se lopta zakoprcala u mrežu Mario Balotelli je počeo nešto urlati u neodređenom smjeru.

Odmah je do njega dotrčao suigrač Leonardo Bonucci i doslovce mu rukom zatvorio usta kako bi ga spriječio u daljnjem psovanju (?), odnosno vrijeđenju nepoznate osobe, rekavši mu nešto na uhu što je, izgleda, urodilo plodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Govorio je nešto na engleskom, pa nemam pojma što je rekao! Nažalost, Mario je nepredvidiv igrač, ali to je ujedno i njegova snaga. Da nema takvu osobnost, vjerojatno ne bi ni zabio onako lijep gol", izjavio je Bonucci nakon susreta s Irskom.

Image
Foto: golofootball.com

Dvije su moguće verzije Balotellijevog ispada. Prema jednoj se napadač Manchester Cityja naljutio na irske navijače koji su mu se, na neki način, rugali kada je u drugom dijelu ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga i vjerojatno bliža istini jest verzija prema kojoj je Balotellijeva reakcija bila usmjerena na izbornika Cesarea Prandellija, koji ga je u prve dvije utakmice mijenjao tijekom drugog poluvremena, a protiv Irske ga je izostavio iz početnog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo