Rukometno ludilo može početi! / Sve je spremno za sutrašnje otvaranje Europskog prvenstva u Splitu! Evo što poručuju Vujin i Nenadić, ali i navijači

Igrači Srbije kažu, iako porazi nikada nisu ugodni, to ih neće omesti i da će dati sve od sebe za pobjedu protiv Hrvatske. Evo što su poručili dvojica njihovih najboljih igrača, Vujin i Nenadić

11.1.2018.
18:45
VOYO logo

Rukometno ludilo može početi! Sve je spremno za sutrašnje otvaranje Europskog rukometnog prvenstva u Splitu protiv Srbije! Spaladium Arena izglancana, službe i volonteri spremni, nova video tehnologija uštimana, a i izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar razbistrio je sve dvojbe i objavio konačni popis svojih 16 odabranika za prvu fazu natjecanja.

Nije mu bilo lako izabrati, no napominje da šestorica izostavljenih nisu i otpisani jer se u svakoj fazi natjecanja mogu promijeniti dva igrača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je teško kada odlučuješ o tome da nekoga ostaviš sa strane. To je kao kada otac u obitelji  donijeti takvu tešku odluku, ali mislim da moram imati svoju viziju, svoju ideju i sustav kojeg namećem svojim igračima i ne mogu raditi i odlučivati prema simpatijama", izjavio je Červar na novinarskoj presici.

Poslijepodne su u Split stigli i prvi protivnivci Hrvatske - reprezentacija Srbije, smjestili su se u hotel, a već večeras ih očekuje prvi trening i isprobavanje Spaladium Arene.

Sinoć je Srbija u Sloveniji izgubila i svoju posljednju pripremnu utakmicu te sada ima pet poraza u nizu uoči početka prvenstva. No, igrači Srbije kažu, iako porazi nikada nisu ugodni, to ih neće omesti i da će dati sve od sebe za pobjedu protiv Hrvatske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometna, a i sva ona popratna događanja oko prvenstva u našoj zemlji, prate RTL-ove novinarske ekipe, u dvoranama i izvan njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo