22 člana dvije zločinačke organizacije / USKOK optužio istarske, riječke i zagrebačke dilere: Na drogi zaradili najmanje 1,7 milijuna kuna

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

USKOK je podigao optužnicu protiv 22 člana dvije zločinačke organizacije koje su, prema tvrdnjama tužiteljstva, na riječkom, istarskom i zagrebačkom području proizvodile i preprodavale razne vrste droga i na taj način zaradili najmanje 1,7 milijuna kuna.

26.2.2016.
14:57
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

S područja Istre među optuženima se nalaze Dalibor Marović (40) iz Manjadvorci, Goran Kljajić (47) i Danijel Kljajić (31) iz Pule te Ivan Percan (32), Nada Vitasović (58) i Ivica Vitasović (39) svi iz Marčane.

Prema optužnici USKOK-a dvije zločinačke organizacije ustrojili su prvooptuženi Tomislav Jurčić (41) iz Kastva u svibnja 2014. godine na području Primorsko-goranske i Istarske županije te drugooptuženi Dalibor Marović u listopadu iste godine na istarskom i zagrebačkom području.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svoje su organizacije, "sukladno prethodnim dogovorima, u zajedničko djelovanje povezali ostale okrivljenike radi kontinuirane nabave, kupovine, prenošenja, preuzimanja, skrivanja, proizvodnje, prepakiranja i međusobne prodaje većih količina kokaina, heroina, amfetamina i marihuane te prodaje droge drugim preprodavačima i krajnjim konzumentima", izvijestio je Uskok na svojoj internetskoj stranici.

Više pročitajte na portalu iPress.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo

Još iz rubrike