prijave još traju / Velika biciklistička trka Tour of Croatia starta u Osijeku

Image

Biciklistička utrka Tour of Croatia održat se od 19. do 24. travnja 2016. godine, a velika je novost da će na ovogodišnjem izdanju nastupiti timovi iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije (UCI), kao i neke od trenutno najvećih svjetskih biciklističkih zvijezda.

26.2.2016.
12:56
VOYO logo

Prijave timova još traju, ali među potvrđenima se već nalaze Tinkoff (UCI WorldTeam), Dimension Data (UCI WorldTeam), Team Wiggins (UCI Continental), a čekaju se još i potvrde tri velika tima koji se nalaze u kategoriji „UCI WorldTeam“. S ovakvom postavom te drugim professional, continental te nacionalnim timovima, Tour of Croatia će biti jedno od najzanimljivijih natjecanja u travnju i važna utrka za sve one koji se pripremaju za nastup na Giro d' Italia.

Tinkoff će u Hrvatsku poslati tim od osam vozača, koje predvodi Rafal Majka, biciklist koji u svibnju ide po pobjedu na Giro d'Italia i koji će svoju formu tražiti upravo na utrci kroz Hrvatsku. Tinkoff brani naslov pobjednika na Giro d'Italia, koji je prošle godine osvojio Alberto Contador, stoga im je ovo zadnji pravi test. Iako je ovo prvi put da se natječu u Hrvatskoj, ljepote naše zemlje su dobro upoznali prošle godine u sklopu team meetinga koji je bio krajem listopada organiziran u Poreču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu SiB.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo