VIDEO: / Irski zastupnik kolegi: 'J***te se!'

'Uza sve dužno poštovanje i na krajnje neparlamentarnom izričaju, j***te se zamjeniče Stagg, j***te se!', proderao se irski zastupnik Paul Gogarty na kolegu laburista.

14.12.2009.
18:00
VOYO logo

Zastupnik Zelene stranke u irskom parlamentu Paul Gogarty doživio je jučer nešto što je jako nalikovalo živčanom slomu, što je dovelo do psovačkog ispada na kolegu zastupnika, laburista Emmeta Stagga.

Rasprava se vodila o zakonu o socijalnoj skrbi, a Gogarty je ustvrdio kako su 'zeleni' uspjeli bar malo smanjiti uštede na socijalnoj pomoći. Stagg mu je kontinuirano dobacivao, što je Gogarty protumačio kao napad na vjerodostojnost svojih riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uza sve dužno poštovanje i na krajnje neparlamentarnom izričaju, j***te se zamjeniče Stagg, j***te se!", proderao se irski Gogarty. Psovkama je opisao i stanje u Irskoj:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam ja uzrokovao ekonomski kaos... Sj***ni smo kao država zbog onoga što su nam nažao učinili drugi!", kazao je Gogarty, misleći, dakako, na prethodnu vladu koju su vodili laburisti.

Ubrzo se ispričao zbog uporabe "neparlamentarnog jezika", međutim neki laburisti komentirali su tu njegovu ispriku kao neiskrenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-200909280436006 arti-200911110240006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo