STIGAO U KATAR / VIDEO Plenković ekskluzivno za Danas: 'Oduševio nas je Gvardiol, kao da je Lukin vršnjak'

Image
Foto: RTL

'Ja navijam za Hrvatsku od srca, za sve. Luka je sada tu najveći igrač Hrvatske kojeg imamo s toliko velikih rezultata iza sebe i ovo je jedna suptilna, ali zaista sofisticirana smjena generacija gdje se mladi uključuju i daju sjajan doprinos. Mislim da možemo biti zadovoljni jer na svakom mjestu igra izrazito kvalitetan reprezentativac', poručio je

5.12.2022.
12:22
RTL
VOYO logo

Nakon što su se ministri Butković, Brnjac i Filipović te premijer Plenković sastali sa Zlatkom Dalićem i stožerom Hrvatske nogometne reprezentacije, RTL-ov reporter Marko Vargek razgovarao je s predsjednikom Vlade.

Na pitanje novinara ima li među nogometašima nekog favorita, premijer odgovara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja navijam za Hrvatsku od srca, za sve. Luka je sada tu najveći igrač Hrvatske kojeg imamo s toliko velikih rezultata iza sebe i ovo je jedna suptilna, ali zaista sofisticirana smjena generacija gdje se mladi uključuju i daju sjajan doprinos. Mislim da možemo biti zadovoljni jer na svakom mjestu igra izrazito kvalitetan reprezentativac. Oduševljeni smo u grupnoj fazi sa Joškom Gvardiolom koji je u tako mladim godinama pokazao zrelost kao da je Lukin vršnjak", poručio je Plenković.

Što je još premijer rekao o Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, ali i drugim temama, pogledajte danas u 19 sati u RTL Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo