Webgradnja.hr vodeći portal za građenje, uređenje i opremanje

Webgradnja.hr je vodeći portal u Hrvatskoj za građenje, uređenje i opremanje kako interijera tako i eksterijera. To je idealno mjesto za sve privatne i stručne osobe.

24.12.2014.
9:49
VOYO logo

Svi koji grade ili uređuju svoj dom, kuću ili vrt, na webgradnja.hr portalu će naći brojne savjete o uređenju renomiranih autora, preko 700 članaka, projekte kuća i interijera, oko 10.000 proizvoda u katalogu, inspiraciju za uređenje u galeriji interijera/eksterijera s preko 2.500 slika, oko 600 prodavača/izvođača radova, akcije, popuste i povoljne kupnje, video priloge...

Sa svakog članka, savjeta, slike, proizvoda, akcije moguće je poslati direktan upit prodavaču/izvođaču ili dobiti informacije o adresi i telefonu. Svi oni koji trebaju majstora ili neke materijale i proizvode, mogu putem rubrike Trebam majstora poslati upit koji će biti proslijeđen izvođačima i ponuđačima. Odgovori stižu direktno na mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručne osobe – arhitekti, projektanti, inženjeri i dr. mogu pronaći na Portalu kvalitetan stručni sadržaj i rubrike: preko 800 tehničkih opisa materijala, stručne savjete za graditeljstvo, stručne članke i tekstove, CAD detalje, sve na temu energetski učinkovite gradnje te tako stupiti u kontakt s ponuđačima i izvođačima…

O zanimljivosti i korisnosti portala webgradnja.hr najbolje govore konkretne brojke. Unazad 6 mjeseci bilo je preko 750.000 posjetitelja, pregledano je oko 3.000.000 stranica. U tom razdoblju bilo je i preko 200.000 interakcija od strane posjetitelja prema ponuđačima/izvođačima putem portala (odlasci na korisne web stranice, zahtjevi za informacijom o adresi i broju telefona, upiti mailom).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Webgradnja.hr je također dobro polazno mjesto i za sve one koje traže poslovne partnere jer mogu pretraživati tvrtke prema vrstama djelatnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike