Toliko su dobreOve bi seksi ljepotice mogle davati instrukcije svojim muškim kolegama

Ove bi seksi ljepotice mogle davati instrukcije svojim muškim kolegama

Najpopularnija TV-voditeljica u Hrvatskoj, barem kad je sport u pitanju, definitivno je Mila Horvat. Bilo da se javlja iz Maksimira, s Poljuda ili nekog drugog stadiona, Milu je zaista užitak gledati. No, takvu čast nemaju samo Hrvati.

Predstavljamo 10 sportskih TV-lica koja oduševljavaju gledatelje diljem svijeta.

Sara Carbonero – Telecinco


Lijepa Španjolka zasigurno je najpopularnija TV-reporterka na svijetu. Slavu je stekla 2010. godine tijekom Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, kad je cijeli svijet u izravnom prijenosu vidio njen slavni poljubac s vratarom Španjolske reprezentacije Ikerom Casillasom. No, još prije toga, točnije 2009. godine, FHM ju je proglasio najseksi reporterkom na svijetu.

Rachel Wyse – Sky Sports News


Foto: AFP
Nakon što se dugo godina probijala po sportskim događajima ne bi li dohvatila kakvu ekskluzivu, primijetili su je čelni ljudi Sky Sportsa i odlučili joj ponuditi emisiju. Nekoliko godina poslije pokazalo se da je to bio pravi porez jer je Rachel postala zaštiti znak svoje redakcije.

Anna Kraft – Sky Sports Deutschland


Foto: AFP
Velika ljubiteljica nogometa, koja se ističe izuzetnim sportskim znanjem i ugodnom vanjštinom, već dugi niz godina omiljeno je lice njemačke podružnice Sky Sportsa. Koliko je zapravo popularna u svojoj zemlji, svjedoči i njen profil na Twitteru koji je redovito zatrpan porukama mnogobrojnih fanova.

Marisol Gonzalez – Televisa Deportes


Foto: AFP
Marisol je zaista svestrana djevojka, sve što dotakne pretvara u zlato. Glumila je u popularnim meksičkim telenovelama, kratko vrijeme bavila se modelingom i postala Miss Universe, a na kraju je završila na televiziji kao sportska reporterka i u kratko vrijeme potpuno zasjenila legendarnu meksičku reporterku Inéz Sainz.

Mirella Grisales – Telemundo


Foto: AFP
Mirella Grisales je ponos kolumbijskog sportskog televizijskog novinarstva. Velika je ljubiteljica nogometa i američkog nogometa. U domovini ističu da sport ima u malom prstu, te da bi se u nju mogle ugledati mnoge muške kolege.

Laura Esposto – Milan Channel


Foto: AFP
Nakon karijere modela u Los Angelesu, Laura se 2007. godine vratila u rodnu Italiju i krenula u svijet sportskog novinarstva. Počela je pratiti događaje vezane uz nogometaše Milana i to na klupskoj televiziji. Već pet godina je nezamjenjiva na tom poslu.

Burcu Esmersoy – NTV Network


Foto: AFP
Burcu je televizijsku karijeru započela davne 1997. godine kao voditeljica dječjih emisija. No, u nedostatku kvalitetnih novinara, uredništvo ju je 2005. godine prebacilo u sportsku redakciju, u kojoj se zadržala do danas, te postala nezamjenjivo lice većine sportskih emisija.

Roshni Chopra – Doordarshan Network


Foto: AFP
Djevojka koja je oduševila cijelu Indiju. Tijekom jedne emisije u kojoj je gostovalo nekoliko stručnjaka za kriket, Roshini je svojim znanjem spomenutog sporta zapanjila svoje goste, ali i gledatelje. Potom je dugo godina radila kao stručna komentatorica i komentirala tek završene utakmice. Tužan dan za cijeli sport dogodio se 2010. godine, kad je ova indijska ljepotica prihvatila ponudu iz Bollywooda i napustila svijet sportskog novinarstva.

Adriana Monsalve – ESPN Deportes


Foto: AFP
Još jedna svestrana djevojka dolazi nam iz Venezuele. Pjevačica, plesačica i sportska reporterka, koja već šest godina svojim šarmom oduševljava gledatelje ESPN Deportesa.

Roxanne Wilder – freelancerica


Foto: AFP
Prvo što Amerikancima padne na pamet kad su u pitanju Super Bowl i novinarstvo, zasigurno je Roxanne Wilder. Freelancerica za koju se otimaju mnoge TV-kuće već dugi niz godina prati američki nogomet, a za svoje usluge dobiva pravo bogatstvo. Imati njenu reportažu na televiziji postala je stvar prestiža.

Sportski.net|M.M.
06.03.2013.
 • još vijesti
 • Ove bi seksi ljepotice mogle davati instrukcije svojim muškim kolegama

web preporuke

Komentari

Web igrice

 • World Basketball Championship
 • Monkey GO Happy 4
 • Toetrix
 • Santa in Trouble
 • Snow Angels
 • Free Jelly
 • Deadly Road Trip
 • Assassin's Greed
 • Sport Car Bubble
 • Super Blocks