SRAMOTNO IH POKRALI: / Suci ne vole Kramarica!?

Manchester City, branitelj naslova prvaka Engleske, savladao je u srijedu Leicester City s 2:0, a nakon utakmice gostujuci igraci i navijaci su bili ogorceni na sudenje.

5.3.2015.
10:28
VOYO logo

Kod Cityja u gostima im nisu sudili cak tri jedanaesterca! Dvaput na Kramaricu, a jednom je Bony srusio Schluppa. Tesko je bilo ocekivati da ce utopljenik uzeti bodove aktualnom prvaku, ali ako ce ih suci jos i brutalno zakidati, jako ce tesko ostati u ligi.

Kramarica i loptu u prvom slucaju je pokupio vratar Hart, a u drugoj spornoj situaciji Fernandao je faulirao naseg reprezentativca u kaznenom prostoru. Sudac je pokazao na slobodan udarac na rub kaznenog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Nigel Pearson je nakon utakmice bio opravdano ljut, ali nije krenuo u obracun sa sucima. Na pitanje - da li je sudac trebao svirati jedanaesterce za Leicester.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da. Jednostavan odgovor. Tri puta tijekom utakmice. Na Kramaricu u svakom poluvremenu. Bilo je kontakta kod prvog penala, a drugi je bio u prostoru. Necu govoriti o sucima, barem ne veceras. Mozete vi govoriti o njima i pitati nadlezne za njihovo misljenje. Nema smisla da pricam o sudenju. Moji igraci su dali sve sto su mogli, ostalo je na sudackim sefovima..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo