Ukrajinski mediji: Srna u Chelseaju za 20 milijuna €!

30.5.2010.
12:46
VOYO logo

arti-201005240413006Čini se da je pitanje odlaska Darija Srne u Premiership, odnosno redove njegove najbolje momčadi ove sezone, gotova stvar.

Ukrajinski mediji tvrde da su čelnici Šahtara i Chelseaja dogovorili transfer vrijedan 20 milijuna eura, a Srna bi još trebao proći liječnički pregled i staviti potpis na ugovor prije predstavljanja na Stamford Bridgeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije još ništa gotovo. Moram se naći s Ahmetovom, ne možemo takve stvari rješavati preko telefona. Pripreme Šahtara počinju 12. lipnja, a Chelseaja 4. srpnja. Kad bude sve definitivno poznato, mediji će biti pravodobno obaviješteni", izjavio je Srna Sportskim novostima.

Srna je na Šahtarovoj internetskoj stranici objavio priopćenje u kojem negira ikakve pregovore s Chelseajem, iako je interes londonskog kluba za njega potvrdio i dobro informirani menadžer Marko Naletilić, a i sam veznjak je nedavno u razgovoru za hrvatske medije otkrio da se nešto 'kuha', ali da će se sve znati u pravo vrijeme:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Umoran sam o medijskim izvještajima o mojoj sudbini. Nisam pregovarao, nisam ništa potpisao i novinarima nisam davao izjave o transferu. Na odmoru sam i još sam uvijek nogometaš Šahtara s kojim ću 12. lipnja započeti pripreme. Ako itko ima ponuda za mene neka se javi predsjedniku Rinatu Ahmetovu i mom menadžeru. Oni odlučuju o mojoj sudbini", poručio je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo