Javio se vlasnik torbe s 50.000 € izgubljene u Sinju

Prije osam dana cijela se Cetinska krajina uzbudila oko priče da je 14-godišnji dječak u Sinju pronašao torbu s 50.000 eura, koje je donio u školu i podijelio prijateljima.

27.4.2011.
12:48
VOYO logo

Vlasnik torbe je triljski građevinski poduzetnik Branimir Živaljić, koji posljednjih dvadeset i pet godina vodi dva privatna biznisa. Posljednjih 16 godina vodi građevinsku tvrtku Božen@ Co d.o.o., koja zapošljava 40-ak ljudi, i tvrtku Croex-trade za proizvodnju privrednog eksploziva i miniranje, koja postoji od 1993. godine i sada zapošljava 15 ljudi.

Nakon što se u utorak poslijepodne po Sinju proširila priča da je Živaljić viđen u Policijskoj postaji Sinj i da je izgubljeni novac zapravo njegov, poduzetnik nije imao izbora nego javno progovoriti o tome kako je izgubio novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže, te se večeri sastao ispred pizzerije Pinjur s jednim inženjerom kojega do tada nije ni znao.

"Ja sam njemu pokazivao neke nacrte vezano uz neke nekretnine i tražio njegovo mišljenje. Bili smo tu možda dvadesetak minuta na štekatu ispred Pinjura. Krenuo sam autom kući, a taj čovjek je ostao u Sinju. Da mi nema novca doznao sam tek u nedjelju ujutro i o tome odmah obavijestio policiju. Mislio sam iskreno da više taj novac nikada neću vidjeti, ali zahvaljujući profesionalnosti sinjske policije ja ću svoj novac dobiti natrag", kazao je Živaljić za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija mu je sve vrijeme savjetovala da medijima ne govori ništa, pa je šutio u interesu istrage. Kaže da je policija bila tajanstvena i prema javnosti i prema njemu dok se nije sklopio mozaik.

"Svoj novac još nisam dobio, ali to je sigurno gotova priča da ću ga dobiti natrag. A dječak koji je našao novac? Pa mogu i njega nagraditi, zašto ne, nisam protiv", kazao je Živaljić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201104210037006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo