Još nije gotovo: Chelsea daje 45 milijuna € za Luku!

26.8.2011.
12:33
VOYO logo

Engleski Telegraph tvrdi da je Luka Modrić u četvrtak održao dvosatni sastanak s predsjednikom Tottenhama Danielom Levyjem i u lice mu rekao da više ne želi igrati za Spurse.

Prvi čovjek londonskog kluba nije pustio suzu zbog toga, već mu je hladno odgovorio da ga neće pustiti da ode u Chelsea. Istovremeno su na Stamford Bridgeu pripremili novu, čak 10 milijuna 'težu' ponudu od prethodne i pitanje je hoće li Levy popustiti kada 'na stolu' vidi 40 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarima je detalje sastanka prepričao menadžer Tottenhama Harry Redknapp, koji se nada da će i nakon kraja prijelaznog roka 31. kolovoza u momčadi imati Modrića, koji je u četvrtak propustio i utzvratni susret Europske lige protiv Heartsa (0:0).

"On prolazi kroz težak period, no mi želimo da ostane kod nas i ostat će. Levy mu je još jednom rekao da ga ne želi prodati. Luka će biti spreman za nedjelju i nastupit će protiv manchester Cityja. Ako igrači žele biti destruktivni, mogu to učiniti, no to nije u Lukinoj prirodi. On će ostati u Tottenhamu i biti odličan kao što je dosad uvijek i bio", izjavio je Redknapp, dok menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas više ne želi davati izjave o hrvatskom veznjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrićevo ime previše je u medijima. Pustimo to. On nije moj igrač, nažalost."

Upitan što mu se posebno sviđa kod hrvatskog veznjaka, Portugalac je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću na to odgovoriti jer je igrač zauzimao već previše stranica u tisku posljednjih tjedana. Njegove kvalitete su jasno vidljive."

Više o temi: cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108240259006 arti-201108230189006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo