POVRATAK KUĆI / Adriano se vraća u Flamengo

Image

Brazilski nogometaš i napadač talijanskog Intera, Adriano, u pregovorima je sa svojim prvim klubom, brazilskim Flamengom.

16.12.2008.
10:13
VOYO logo

Brazilski napadač Intera iz Milana Adriano Leite Ribeiro (26) u pregovorima je s Flamengom, klubom u kojem je započeo svoju karijeru, potvrdio je to i  predsjednik brazilskog kluba Kleber Leite.

"Adrianov egent Gilmar Rinaldi nazvao je naš klub i ponudio je usluge svojeg klijenta. Adriano je zainteresiran za povratak, kao i mi. Sada moramo vidjeti možemo li se dogovoriti oko transfera", rekao je Leite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adriano je ove sezone dobio novu priliku u Interu, nakon što je više od polovice prošle sezone proveo u Sao Paolu. Ali u nekoliko se mjeseci dva puta oglušio o klupsku disciplinu što je izazvalo velike trzavice s trenerom Joseom Mourinhom. Oba puta uzrok su bili noćni provodi i pojavljivanje na treningu u polupripitom stanju, makar je klub kasnije negirao takve navode.

U talijanskom prvenstvu je ove sezone Adriano postigao tek jedan gol, a trener Mourinho nedavno je natuknuo da je brazilski napadač slobodan napustiti klub ukoliko to želi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Adriano već i prije zimske stanke u Seriji A otputovao u Brazil na prijevremeni odmor, sve je izglednije da se u klub sa San Sira neće niti vratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo