najbolja hrvatica / Ajla Tomljanović koračić do TOP 50

Image
Foto: AP Images

Trenutno najbolja hrvatska tenisačica je zahvaljujući sjajnom rezultatu na drugom Grand Slam turniru sezone u Roland Garrosu napredovala čak 21 poziciju.

9.6.2014.
9:03
AP Images
VOYO logo

Ajla Tomljanović, koja je na netom završenom Grand Slam turniru Roland Garrosu stigla do osmine finala prije čega je eliminirala četvrtu tenisačicu svijeta Poljakinju Agnieszku Radwansku, napredovala je 21 mjesto na na najnovijoj WTA ljestvici i sada zauzima 51. poziciju.

Donna Vekić je također napredovala četiri mjesta i sada je 63. tenisačica svijeta, dok je Mirjana Lučić Baroni pala za jedno mjesto i više nije među prvih 100 jer je na 101. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petra Martić je pala čak 24 mjesta i sada je na 128. mjestu, dok je Ana Konjuh pala tri mjesta i sada je 188.tenisačica svijeta.

Prvo mjesto drži i dalje uvjerljivo Amerikanka Serena Williams, druga je Kineskinja Li Na, a na treću poziciju sa četvrte popela se finalistica Roland Garrosa Rumunjka Simona Halep. Osvajačica Roland Garrosa Ruskinja Marija Šarapova popela se s osme na petu poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo