ALEXIS BLIZU POVRATKA U ITALIJU: / Inter na korak do dovođenja velikog promašaja Manchester Uniteda i to za jako malo novca?

Image
Foto: PAUL ELLIS

Nezadovoljna zvijezda je na izlaznim vratima Manchester Uniteda

19.8.2019.
23:00
PAUL ELLIS
VOYO logo

Čileanski nogometaš Alexis Sanchez mogao bi u ovom prijelaznom roku napustiti redove Manchester Uniteda i preseliti u talijanski Inter, javlja talijanski stručnjak za transfere Alfredo Pedullà, a o istom su izvještavali brojni tamošnji sportski mediji.

Image
Foto: AFP

Alexis Sanchez

Tridesetogodišnji Sanchez je u United stigao iz Arsenala u siječnju prošle godine, ali se nije dobro snašao u Crvenim vragovima pa se već dugo spominje u kontekstu odlaska iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zainteresiranim klubovima problem je predstavljala Sanchezova plaća od 14 milijuna eura godišnje, no u Interu su smislili kako riješiti taj problem.

Image
Foto: Profimedia, Zuma Press - Archives

Trener Intera Antonio Conte

Kako trenutno stoje stvari, Nerazzuri će Alexisa dovesti na posudbu tijekom koje će mu plaćati četiri milijuna eura plaće, dok će ostatak pokriti United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon isteka posudbe Inter će ga moći otkupiti za otprilike 15 milijuna eura.

Rješenje za sve strane

To izgleda kao izvrstan posao Intera, a jako loš "deal" za Manchester, no očito se u Unitedu svim silama žele riješiti Čileanca koji je svojedobno bio među najboljim krilnim napadačima na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, Sanchez bi, nakon što ga Inter otkupi, pristao na plaću od šest milijuna eura. Očito je i njemu dosta života u Engleskoj.

U Italiji Sanchez je već igrao za Udinese od 2006. do 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo