Ne slaže se s uvjetima kluba / Anelka na Twitteru objavio kako napušta WBA, klub demantirao raskid

Image
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL

'Nakon razgovora s vodstvom kluba rečeno mi je kako se mogu vratiti u momčad pod određenim uvjetima s kojima se ja ne mogu složiti', rekao je Anelka.

14.3.2014.
21:05
Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Iako je bivši francuski nogometni reprezentativac Nicolas Anelka (35) objavio putem svog "twittera" kako je u petak raskinuo ugovor s engleskim prvoligašem West Bromwich Albionom, iz kluba su to demantirali, ali su najavili kaznu zbog "neprofesionalnosti".

"Nakon razgovora s vodstvom kluba rečeno mi je kako se mogu vratiti u momčad pod određenim uvjerima s kojima se ja ne mogu složiti. Kako želim zadržati svoj integritet, odlučio sam se osloboditi ugovora s WBA", objavio je Anelka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je postigao pogodak protiv West Ham Uniteda u prosincu prošle godine, Anelka je izveo takozvani "quenelle" pozdrav, odnosno ispružio je desnu ruku prema tlu, a to je shvaćeno kao antisemitistički čin zbog kojega je Engleski nogometni savez kaznio Anelku s pet utakmica zabrane nastupa.

"Klub je zabilježio Anelkin komentar, ali nismo dobili ništa službeno vezano za raskid ugovora ni od igrača niti od njegovih savjetnika. Objavljevanje ovakve informacije putem socijanih medija klub smatra krajnje neprofesionalnim, te je objaviti daljnja priopćenja kada za to bude vrijeme", objavio je WBA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz WBA su potvrdili kako su nastavili internu istragu protiv Anelke zbog "quenellea", te da će se o kazni izjasniti tijekom sljedećeg tjedna.

Tijekom svoje bogate karijere Anelka je igrao za Paris SG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Fenerbahce, Chelsea i Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WBA se trenutačno nalazi na 17. mjestu ljestvice Premier lige, posljednjem koje osigurava ostanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo