prolaz u drugu fazu / Anži će bez zvijezda prezimiti u Europi

Image
Foto: bongdaplus.vn

Anži je osigurao "proljeće" odigravši kod kuće dovoljnih 1-1 sa Šerifom, dok je PAOK slavio kod kazahstanskog Šahtara s 2-0.

28.11.2013.
21:20
bongdaplus.vn
VOYO logo

Nogometaši Anžija, PAOK-a, Lazija, Racing Genka, Lyona, Betisa i AZ Alkmaara izborili su nakon 5. kola plasman u drugu fazu natjecanja Europske lige, a oni su se pridružili Trabzonsporu, Valenciji, Fiorentini, Tottenhamu, Dnipru, Red Bull Salzburgu, Esbjergu i Ludogorcu, koji su to osigurali u prošlom kolu.

Anži je osigurao "proljeće" odigravši kod kuće dovoljnih 1-1 sa Šerifom, dok je PAOK slavio kod kazahstanskog Šahtara s 2-0. Racing Genk je u Belgiji pobjedom nad kijevskim Dinamom (3-1) proslavio prolaz, a za Ukrajince su na klupi ostali hrvatski reprezentativci Domagoj Vida i Ognjen Vukojević. AZ Alkmaar je kvalifikaciju osigurao domaćom pobjedom nad Maccabi Haifom (2-0), a Lazio je slavio kod Legije u Varšavi. Pobjedu Talijana zasjenilo je uhićenje čak 120 navijača Lazija u glavnom gradu Poljske.

Sevilla je kod kuće odigrala samo 1-1 s portugalskim Estorilom, a cijelu utakmicu za domaće odigrao je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Andalužani su propustili osigurati plasman u drugu fazu jer su primili gol u samoj završnici susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo