Bajković mrzi Partizan iz dna duše

Golmanu Zvezde veoma teško je pao poraz u derbiju

20.5.2013.
14:04
VOYO logo

Fudbaleri Crvene zvezde šestu godinu zaredom ostali su bez šampionske titule, pošto su poraženi od Partizana u 144. "večitom derbiju".

Crno-beli su golom Miloša Jojića u 90. minutu zasluženo slavili protiv najvećeg rivala, a glavni krivac za pogodak bio je golman Boban Bajković koga je lopta pogodila u nogu i završila u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čuvaru mreže Zvezde veoma je teško pao poraz u derbiju i gubitak titule.

- Teško mi je, možda preživljavam i najteže trenutke u životu. Partizan ne mogu očima da gledam, mrzim ih iz dna duše, ali su zasluženo dobili u derbiju - rekao je Bajković novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bajkovića najviše boli činjenica da je Partizan u Humskoj bio motivisaniji, hrabriji...

- Kao da je njima pobeda bila potrebna a ne nama, dali smo sve od sebe, trudili se ali na kraju ništa nismo uradili. Nedostajala nam je hrabrost, ali i rasterećenost. Mi smo trebali da budemo rasterećeniji a ne oni jer smo sa 11 bodova uspeli da smanjimo zaostatak na samo dva - rekao je čuvar mreže crveno-belih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bajković je rekao da ga nisu pogodile uvrede navijača Partizana.

- Neka me vređaju, niti ih volim nit poštujem. Meni su bitni samo naši navijači, jedino mi oni znače - rekao je Bajković i dodao da se nada da će i sledeće sezone ostati u Zvezdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo