ROBERT DOLAZI U MÜNCHEN / Bayern kupio još jednog Borussijinog heroja?!

Image
Foto: AP

Agent aktualnog trenera bavarskog giganta Juppa Heynckesa tvrdi da će Robert Lewandowski krenuti Göetzeovim putem te će od ljeta igrati na Allianz Areni.

25.4.2013.
8:42
AP
VOYO logo

Osim na utakmicu Borussije i Reala, oči nogometne Europe u srijedu navečer bile su usmjerene k tribinama Westfalena čekajući reakciju domaćih navijača na informaciju da MarioGötze prelazi u Bayern.

Netko drugi poštedio bi igrača, ali i momčad, nepotrebnog stresa i ostavio ga na klupi, no JürgenKlopp nije običan nogometni stručnjak. Ubacio je Götzea u vatru i nije pogriješio. Mladi Nijemac odigrao je odličnu utakmicu, u čemu su mu pomogli Borussijini navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su mnogi očekivali uvrede na račun njemačkog reprezentativca, na stranu su stavili činjenicu da prelazi u redove ljutog rivala i tijekom cijele utakmice bili su 12. igrač svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, po dolasku s utakmice, koja će zlatnim slovima biti upisana u klupsku povijest - dočekala ih je još jedna šokantna vijest. Naime, čovjek koji ih je bacio u trans s četiri postignuta pogotka također će, po svemu sudeći, napustiti Dortmund i pojačati redove Bayerna.

Agent aktualnog trenera bavarskog giganta JuppaHeynckesa tvrdi da će Robert Lewandowski krenuti Göetzeovim putem te će od ljeta igrati na Allianz Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bayern ima jako puno novca. Kada neki klub ne želi pregovarati o transferu, oni jednostavno plate odštetnu klauzulu i dovedu željenog igrača", izjavio je EnriqueReyes.

Ubrzo nakon Reyesove objave oglasio se i predsjednik Borussije Hans-Joachim Watzke koji je cijelu priču nazvao uznemiravanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbilja ne znam što govori Heynckesov agent. Robert ima ugovor do 2014. i želimo da ostane na Westfalenu", rekao je čelni čovjek kluba i barem malo umirio navijače.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo