OKONČANI PREGOVORI S LIVERPOOLOM / Benitez ostaje na klupi do 2014. godine

Image

"Otkako je preuzeo momčad 2004. zaslužan je za veliki napredak koji smo postigli", rekao je suvlasnik kluba Tom Hicks

18.3.2009.
22:17
VOYO logo

Španjolski nogometni stručnjak Rafa Benitez (48) okončao je nagađanja o eventualnom napuštanju klupe Liverpoola, potpisavši produljenje koje će ga na Anfieldu zadržati do 2014. godine.

Oduševljen sam novim ugovorom jer moje srce pripada Liverpoolu. Volim ovaj klub, volim navijače i sam grad i nikada ne bih mogao reći ne ostanku. Oduvijek sam naglašavao kako želim ostati ovdje dugo vremena i kada mi istekne ovaj novi ugovor bit ću u klubu već deset godina", rekao je oduševljeni Benitez, čiji financijski detalji novog petogodišnjeg ugovora zasad nisu poznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajna je vijest što je Rafa pristao potpisati novu dugogodišnju vjernost s klubom. Otkako je preuzeo momčad 2004. zaslužan je za veliki napredak koji smo postigli. Znam da će nastaviti donositi uspjeh u ovaj klub, uspjeh koji naši navijači i svi vezani uz klub zaslužuju", rekao je suvlasnik kluba Tom Hicks.

Produljenje ugovora Benitez je potpisao nakon sjajnih posljednjih rezultata, velikih pobjeda nad nogometašima Real Madrida u Ligi prvaka i Manchester Uniteda u Premiershipu, i takav je rasplet oduševio i suvlasnika kluba s Anfielda Toma Hicksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpoolovu klupu Benitez je preuzeo 2004. godine, a najveći uspjeh dosad svakako mu je osvajanje Lige prvaka 2005. godine. Na klupi "redsa" Benitez je osvojio i FA Cup (2006.), Community Shield (2006.), kao i Europski superkup (2005.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo