'Bit će pakleno, sezona više nije kamilica'

'Ulogu favorita preuzela je Ana Čičerova, koja je na ruskom prvenstvu preskočila 2,07 metara', izjavio je Joško Vlašić uoči skorašnjeg svjetskog atletskog prvenstva u Južnoj Koreji.

24.7.2011.
17:00
VOYO logo

Pobjedom u Monaku s preskočenih 1,97 metara, Blanka Vlašić je drugu godinu zaredom ukupna pobjednica discipline visa u Dijamantnoj ligi. Lani je pobijedila na svih sedam mitinga, ove godine na četiri od šest. Prva nije bila tek u New Yorku i Lausanni.

Najbolja hrvatska atletičarka je za spomenute četiri pobjede inkasirala 40.000 dolara plus 6.000 za drugo mjesto u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve u svemu, nije puno, posebice kada se plati poraz", istaknuo je Blankin otac Joško.

Ostao je još jedan, završni miting u Bruxellesu, 16. rujna, gdje će se bodovi dvostruko vrednovati. No, bez obzira na sve, trenutačnih Blankinih 18 bodova nedostižno je čak da i ne osvoji nijedan bod u Bruxellesu, a da istovremeno Čičerova pobijedi i osvoji osam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebali smo ići u Švedsku 2. kolovoza, ali smo odustali zbog dugačkog puta. Na Prvenstvu Hrvatske u Zagrebu također nećemo nastupiti. Sada će se Blanka odmoriti, a onda kreću pripreme za svjetsko prvenstvo u korejskom Taegu", napomenuo je Vlašić.

Blanka u Južnu Koreju ipak ne dolazi kao prvi favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, tu je uloga sada preuzela Ana Čičerova, koja je na ruskom prvenstvu preskočila 2,07 metara. Vjerojatno sada direktor mitinga u Stockholmu čupa kosu jer se dugo dvoumio hoće li mu u programu biti muški ili ženski vis. Odlučio se za muški, a mogao je imati sjajan dvoboj. Mislio sam da će ova sezona u visu biti kamilica, a sada se dogodila Čičerova. Bit će pakleno u Koreji", zaključio je na kraju.

Vezani članci:

arti-201107220264006 arti-201107160313006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo