BIVŠI MBAPPEOV SUIGRAČ ODOVORIO NA PITANJE KOJE SVE ZANIMA: / 'Znam gdje želi nastaviti karijeru'

Image
Foto: Profimedia

Svi se pitaju gdje igrati iduće sezone

4.2.2021.
10:41
Profimedia
VOYO logo

Bivša zvijezda Real Madrida i PSG-a, Jesé Rodriguez, progovorio je o budućnosti najskupljeg nogometaša današnjice - Kyliana Mbappéa. Španjolac je, naime, uvjeren da će francuski napadač u budućnosti zaigrati za Kraljevski klub.

"Stvarno želi ići u Real Madrid. Cristiano Ronaldo mu je oduvijek bio idol. Voli Madrid i siguran sam da će tamo igrati jednog dana", rekao je Jesé, čije riječi prenosi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesecima se već Mbappéa povezuje s Madridom. Već se dulje vrijeme spominje kako je plan španjolskog velikana dovesti njega i Eduarda Camavingu ovog ljeta, a onda Erlinga Haalanda u ljeto 2022. godine.

PSG ima drugačije planove

Međutim, pandemija koronavirusa učinila je svoje i financijski snažno uzdrmala sve klubove na svijetu, pa tako i moćni Real. Ono što im ne ide u prilog su i planovi PSG-a. Francuzi sanjaju o napadu s Mbappéom, Messijem i Neymarom još otkako je Argentinac prije nekoliko mjeseci zatražio transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

JOIE - FAIR PLAY - 10 NEYMAR JR (PSG) - 21 ANDER HERRERA (PSG) - 07 KYLIAN MBAPPE (PSG) - Le PSG a remporté la 44čme édition du Trophée des champions, en s'imposant 2-1 contre l'OM le 13 janvier 2021. © FEP / Panoramic / Bestimage Soccer - PSG won the 44th edition of the Trophée des Champions with a 2-1 victory against l'OM on 13th January 2021.,Image: 583328610, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Težak je izbor pred mladim napadačem.Ugovor s PSG-om mu istječe u ljeto 2022. tako da ćemo uskoro znati je li odlučio ostati ili otići. Parižani sigurno ne namjeravaju čekati da mu ugovor istekne i pustiti besplatno što stavlja dodatan pritisak na igrača jer mora što prije otkriti svoje namjere.

A Real nije jedini koji ga želi u svojim redovima. Engleski mediji tvrde da je na Liverpoolovom popisu želja, a neki misle da su najveći favoriti za njegov potpisa. Prema svemu sudeći čeka nas jedna dugotrajna transfer saga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo