DIVLJAČKI POHOD / Bivši UFC-ov borac uhićen gol u crkvi

Image
Foto: cagetoday.com

Iako je u svijetu borilačkih sportova u SAD-u oduvijek bio poznat kao vrlo osebujna ličnost, Jason Miller je ovaj put pretjerao. Provalio je u crkvu i porazbijao dio inventara, a policiju je dočekao potpuno gol.

14.8.2012.
17:34
cagetoday.com
VOYO logo

Bivši  MMA borac, koji je prvo nastupao za Strikeforce, a potom se donedavno borio u Ultimate Fighting Championshipu (UFC), završio je u pritvoru nakon divljačkog pohoda u jednoj crkvi.

Jason "Mayhem" Miller je tijekom noći provalio u crkvu, uzeo protupožarni aparat i krenuo razbijati sve od reda. Nakon dojave građana, na mjesto događaja stigla je policija koja je Millera zatekla potpuno golog na kauču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je u prisebnom stanju, kažu u policiji. Optužen je za provalu, ali prije toga će odgovarajuće službe obaviti psihijatrijsko vještanje.

Miller nije baš bio uspješan u oktogonu, ali je u svijetu borilačkih sportova u SAD-u oduvijek bio poznat kao vrlo osebujna ličnost, čak je imao i svoju emisiju na MTV-u. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U mirovinu je otišao u svibnju ove godine nakon slabog nastupa na borilačkom turniru UFC 146, pa mu je Dana White dao otkaz. Upravo se s predsjednikom UFC-a 'zakačio' prošloga tjedna preko Twittera poručivši mu "Daj se ubij, Dana White, svi te molimo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo