BLANKA VLAŠIĆ OBJAVILA GROZNU VIJEST, OTKAZALA JE OLIMPIJSKE IGRE: / 'Njeno stanje je puno bolje, ali ne želi rasprodavati ugled...'

Image
Foto: SEBASTIAN DERUNGS / AFP / Profimedia

Neće se boriti za svoju treću olimpijsku medalju

9.3.2020.
17:37
SEBASTIAN DERUNGS / AFP / Profimedia
VOYO logo

Proslavljena atletičarka i jedna od najboljih hrvatskih sportašica u povijesti Blanka Vlašić neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju ove godine, javljaju Sportske novosti.

Ona je sa svojim stručnim stožerom obavijestila Hrvatski olimpijski odbor da se neće natjecati u Japanu neće boriti za svoju treću olimpijsku medalju, te da je mogu ukloniti s popisa olimpijskih kandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skokovi iznad dva metra nisu realni

Njen otac i trener Joško Vlašić pojasnio je kakva je situacija s Blankom i koji je glavni razlog za otkazivanje nastupa na Igrama

"Blankino stanje je puno bolje. Kost više nije pod upalom, Ahilova tetiva još nije skroz dobro, ali njeno generalno stanje je u redu i ona trenira. Naša je procjena da u ovom trenutku kontinuirani skokovi preko dva metra nisu realnost. Ona će u svakom slučaju nastaviti karijeru, ali sada ne želi rasprodavati ugled i ne želi skakati ispod dva metra. Pismo HOO-u smo poslali kako bi se oni mogli ravnati po tome", pojasnio je Joško Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se Blanka Vlašić neće boriti za svoju treću olimpijsku medalju nakon što je osvojila srebro 2008. godine u Pekingu te broncu 2016. u Rio de Janeiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo