VELIKI OBRAČUN U SRPNJU / Boksačke 'divljake' na presici odvojili žicom!

Image
Foto: PIXSELL

S obzirom da su obojica bez britanskih licenci, srpanjski obračun će biti održan pod okriljem Luksemburške boksačke federacije.

8.5.2012.
16:05
PIXSELL
VOYO logo

Londonski stadion Upton Park 14. će srpnja ugostiti jedan od najiščekivanijih boksačkih mečeva ove godine. Naime, na stadionu West Hama u ringu će se naći britanski teškaši DavidHaye (31) i DereckChisora (28).

Njih su dvojica tjednima punili stupce nakon kontroverznog dvoboja Chisore i VitalijaKlička u Münchenu. Podsjetimo, na konferenciji za novinare nakon spomenutog meča došlo je do makljaže između Chisore i Hayea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da su obojica bez britanskih licenci, srpanjski obračun će biti održan pod okriljem Luksemburške boksačke federacije. U utorak je na Upton Parku održana konferencija kojom je najavljen veliki meč.

Zanimljivo, dvojicu teškaša su na presici odvojili - žicom! Očito će menadžerski stožeri oba boksača učiniti sve kako bi privukli pozornost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radujem se ovom meču. Dečko je govorio svakakve stvari o meni, da će mi učiniti ovo ili ono. Očito ništa nije naučio iz svog iskustva u Njemačkoj", kaže Haye koji je dosad govorio kako će mirovinu prekinuti samo zbog braće Kličko.

"Nakon sukoba u Münchenu ljudi su me zaustavljali na ulici i ispitivali kada ću se boriti s Dereckom. Pomislio sam: Zašto ne?", otkriva stariji Britanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma to samo pričaš, a kada uđeš u ring loše isporučuješ", bacio je provokaciju Chisora.

"U Münchenu me pogodio 'sretnim udarcem'. Davide, vodiš 1:0, ali u srpnju ću ti isprašiti tur", prijeti 'DelBoy'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njih dvojica očito ne mogu bez 'trash talka' pa nas i prije meča čekaju brojna uzbuđenja.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo